Personvernerklæring

1. Innledning

Internett-domenene Fauskangerbygg.no med underdomener eies og drives av:

Fauskanger Bygg AS, Storebotn 15, 5309 Kleppestø,
Organisasjonsnummer: 936 558 585

Fauskangerbygg.no gir deg mulighet til å se, reservere i butikk og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring

Fauskanger Bygg AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Denne erklæringen er en forklaring på hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Fauskanger Bygg AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via fauskangerbygg.no, godkjenner du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er godkjent fra deg.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på info@fauskanger.byggern.no.

3. Fauskangerbygg.no

Våre nettsted fauskangerbygg.no gir deg informasjon om oss, vår butikk og våre tjenester. Videre gir den deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å reservere produktene i butikk eller bestille disse hjem til deg. Når du tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss  for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og mobilnummer.

4. Opplysninger som samles inn via våre nettsider

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som byggern.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.

Informasjon om posisjon: Vi registrerer hvor du handler i våre butikker gjennom data fra kjøp du gjør. Vi registrerer også hvilken butikk du eventuelt registrerte deg i, og/eller den butikken du har valgt som din favoritt.

Kontaktopplysninger du selv gir oss.

Når du registrerer deg hos oss, må du oppgi navn, norsk mobilnummer og gyldig e-post adresse. Ved bestilling av varer på fauskangerbygg.no må du i tillegg oppgi din adresse. Opplysningene lagres av oss. Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser på e-post. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester, kjøpshistorikk eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

5. Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

For å levere tjenestene våre.
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og, om relevant, for å kunne betale for tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene. Informasjon som er tilpasset ditt geografiske område kan for eksempel bli brukt til å finne hvor nærmeste fysiske butikk er eller hva beholdning for en vare er i din nærmeste butikk.

For å tilpasse tjenestene og å gi deg anbefalinger og relevant markedsføring.
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering.
Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom digitale annonser på eksterne nettsider og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der dine persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender.
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

For å forhindre misbruk av tjenestene våre.
Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Automatiske vurderinger.
Gjennom analyse av dine kjøp kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.

6. Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak kan gjelde samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. betaling og/eller frakt. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Våre samarbeidspartnere:
Google Analytics – Måling av nettsideaktivitet og bedre målrettet annonsering/reklame.
Jetpack – Måling av nettsidestatistikk og sikkerhet.
Nets Easy – Leverandør av betalingstjenester

7. Om informasjonskapsler (cookies)

Hva er informasjonskapsler?

Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin. Disse fungerer som ditt ID-kort og kan ikke utføre programkode eller overføre virus. Informasjonskapslene er bare dine, og kan bare leses av datatjeneren som ga dem til deg.

Cookies brukes til å samle informasjon for å optimalisere reklamer og tilbud. Informasjon som vi får fra cookies lagres ikke sammen med dine private opplysninger eller ordrehistorikk. De benyttes utelukkende til å vise deg målrettet reklamer og/eller tilbud som er tilpasset ditt behov ved å bruke click stream analyser (f.eks. vises en reklame for parkett dersom du nettopp har sett på parkett). Vårt mål er å gi deg en opplevelse hvor visningene er tilpasset din smak og dine preferanser.

Digital annonsering

På noen av våre sider vil du bli bedt om å samtykke til bruk av cookies. Dersom du samtykker, vil vi bruke cookies ved din bruk av våre digitale løsninger. Listen over informasjonskapsler som brukes på våre digitale løsninger finner du på våre sider når du samtykker til bruk av cookies.

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å avgi samtykke og opprette en profil godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp eller sosiale medier. Din persondata kan også benyttes til å finne kunder som ligner deg gjennom automatiske vurderinger.

Tredjeparter

Vi vil kunne benytte tredjeparter til å bistå oss med håndtering av informasjon generert fra bruk av cookies, herunder til markedsføring. Våre digitale løsninger kan inneholde reklame fra, innhold fra, eller linker til tredjepart.

Lenker

Vår nettside og våre andre digitale tjenester kan inneholde linker til andre nettsider som ikke er under vår kontroll. Vi kan ikke ta ansvar for personvernet eller innholdet på disse nettsidene, men vi tilbyr linkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon på bestemte områder.

8. Dine rettigheter

Dine personopplysninger er tilgjengelig på Min Konto i Fauskangerbygg.no. 

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette  på Min Konto eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

9. Datatilsynet

Datatilsynet fører tilsyn med hvordan virksomheter behandler personopplysninger og behandler klager fra registrerte som mener seg utsatt for brudd på personvernlovgivningen. På Datatilsynets hjemmesider kan du lese mer om hvilke krav som stilles for behandling av personopplysninger og hvordan du kan klage.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Adresse:
Fauskanger Bygg
Storebotn 15
5309 Kleppestø
e-post: info@fauskanger.byggern.no
Telefon: 56 15 15 30

Web: https://www.fauskangerbygg.no

Oppdatert: Askøy 18. November 2021

Handlekurv